Klara med Mumbai!

Då var det dags för mig och putte att dra vidare, vi har köpt en buss biljett till Goa.
Det vi fått ut av Mumbai är att det är trevligt folk, god mat, ganska dyrt för att vara Indien och en del bilder.

Vi fick våra väskor igår, konstigt nog. Vi hade nog tänkt oss att vi skulle få mer bekymmer med dem än vad vi fick. Efter att vi fått dem så blev det en hel del svettandes! Varmt som attan och 2 tunga väskor bar vi oss av mot det centrala Mumbai. (vi har nämligen bott ganska nära flygplatsen så om det hade blivit några problem så hade vi bara kunnat åka dit snabbt och snärtigt. De två första dagarna såg vi bara Indier ingen västlänning så långt ögat kunde nå.)

Men nu har vi flyttat in lite mer i centrum och så har vi åkt en rundtur med Salumon, en riktig sköning. Som visade oss runt och vi fick se lite roliga saker, bland annat där de tvättar ALLAS kläder i stan (nja kanske inte allas men nästan, galet mycket kläder hängde det i alla fall. Förstår verkligen inte hur de kunde hålla reda på vems som var vems *Det var iofs en del som kom bort ibland :P*)
Vi fick också se ett tempel som var för en ganska ung religion som var till för de rika, en mix mellan hinduism och buddism. Ju rikare de var desto högre i rang blev de, vi tyckte att det lät som seientceiologer fast ja religionerna var inte lika men ändå =).

Sedan så impuls bokade vi våran resa till Goa, vi kände oss ganska nöjda med det här stället och vi vill ju såklart få lite färg och bada lite =)

nae dags att packa puss och kram på Salumon!

Ps. Patrik har ju också en blogg och han skriver lite annorlunda än vad jag gör så det kan säkert vara kul att läsa hans blogg också! Det här inlägget är hmm 2 dagar gammalt men det kommer ett nytt i morgon!

Pusselipussans!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0