Oj va langesen!!!

Nu har jag varit dalig pa att skriva! Men internett har ar inte som hemma, man far kopa gigabite och nar de tar slut sa ar det slut och vissa leverantorer sa kan man inte kopa nytt forns efter en manad sa ja lite daligt.

Onsdagen fore julafton:
Jag och nick jobbade ihop den har dagen..... ja fyyyy fan va slitigt jobb!!! satani helvete!! ush och bla!! vi slet som djur hela dagen och sen fick vi 150 dollar i kontanter i slutet av dagen. *jag tankte forst att det inte var vart det men det blev det senare for att nar vi var klara sa erbjod han oss jobb i mellandagarna och efter nyar sa det lonade sig i langden*

Hur som helst!
Jag hade en underbar julafton!! Vi kopte biljetter till en bat tur och det var ju annourlunda :P Sen sa avslutade vi kvallen pa en gaybar det var riktigt kul faktiskt men ja.... annourlunda som sakt

Juldagen sa ar ju det riktiga firandet. Vi gick upp relativt tidigt och sa borjade vi med ett knytkalas da alla tog med sig vad deras land\familj at till frukost. Ja det blev en salik blandning! Coco pops, crosinter, omellet, korv, nagon typ av potatis kaka, pannkaka, bacon och tomtegrot :) *det var sakert mer men det hela gick ut pa att det var en salik blandning i alla fall*

Mat mat och ater mat!
Jag *som en av den basta kocken vi har i varat lilla hostel* hade marinerat kott dagen innan med en massa ihop plock. Sedan sa tog vi varana ny inforskaffade grill och drog ivag till stranden. Det var en av de basta juldagarna jag haft. *sa bra man kan ha det utan den bastaste familjen i varlden* Vi solade, badade och lekte lekar. Vi blev kvar pa stranden i 11h sa det var manga som var lite sma roda dagen efter :) *fast vi var ganska sa duktiga pa att smorja in oss, jag var utomordentligt stolt over mig sjalv att jag inte var rodare an jag var hihi* Det blev morkt och da ar det ju inte sa kul att vara pa stranden sa vi drog hem och badade i varan pool och jacuzzi!!!
Jag lurade hit Sascha och hennes kompis till varan pool fast det var sa sent, de han inte ens bada i den for att vakten kom nar de kom :) Men de fick i alla fall sova pa varan soffa :) hihi

Jobb och jobb! Igar, idag och i morn are jobb som galler.
Eller jag vet inte ens om det kallas jobb, det ar sa slappt sa jag vet inte ens vad jag heter!! Jag och Nick jobbar ju hart i vanliga fall och nu kan vi ha 3 raster pa en dag med typ 45min-1h per rast sa man blir ju sa jakla rastlos under rasterna :) Vi far ju lika mycket betalt som vi fick under dagen vi slet roven av oss, det ar ju ocksa lite konstigt.

Nae i morn ar det Nyarsafton och for att fa en bra spott sa ska man igentligen vara dar tidigt pa morgonen och vara dar till kvallen men eftersom vi ska jobba sa far vi hitta pa en annan losning *Jag funderar pa att bygga en flotte.....* Nagon som har nagra forslag?

Nu har det varit mycket ord och eftersom man sager att bilder sa hade ju igentligen en bild rakt nu men ja det ar ju lite kul att skriva ocksa, pa tal om bilder det kommer nog ett ihop plock pa fejjan efter nyar

Nae tillbaka till lagenheten och laga lite mat! ska bli gottans ha det bra och God Jul for det har ju inte skrivit an och sa kan jag passa pa att skriva GOTT NYTT ARRRRRR!!!!!

Puss och champagne SPRUT I MUNNEN!

God morra!

Aaaaa.... Igar sa var vi och lyssnade pa jul sager!! heeelt amaaasing! :) Folk satt med sina picknick korgar hela dagen, morgon till kvall for att fa bra plattser.
jag hade lite svart att hanga med for att det var ju som sakt inga sanger pa svenska (aven om jag sjung dem pa det). :) Var det nagon jag "kunnde" sa var det ju bara att klamma i!! (ofs sa var det nog bara refrengen som jag kunde sjunga da :P).
Men jag ska kolla om jag kan lagga upp nagon video pa hur det var aven om det var ett sant har tillfalle som man inte kan fanga pa kort sa gjorde jag ett tappert forsok iallfall. Det far bli i nasta inlagg for att batterierna ar slut, snart ska jag pa julmarknad sa jag ska satta dem pa laddning sa jag kan ta lite "julkort".
Pa tal om ingenting! Jag tycker att vi ar ratt sa bra pa att stada i det har huset, vi har aldrig jatte skitigt forutom att disken kan bli en bamsehog och da far man kora sten, sax eller pase om vem som ska diska. ( sa gar det iofs inte till men det ar nastan, jag hade en disskussinon med en av tjejerna om att nar man ser disk sa ska man inte ta den for att da lar de sig aldrig. Jag ser det ju sa att jag lamnar min disk ibland och da tar nagon hand om den och ibland nar jag diskar sa tar jag allas disk men ja vi har ju olika sett att se det pa.)
Nog pratat om disk! Ska kila ivag nu sa har pa morgon kvisten :)

Pussa och disk mycket smisk!

Bilder fran shopingen!

Det blir bara bilder fran shortsen och inte brallorna for att brallorna har gatt sonder tva ganger och jag ska ga och byta dem :S aja de ar skitsnygga men jag tycker att sa dyra brallor ska halla langre an 1 dag :S men men har kommer lite bilder bara puss och kram!
En lite uppdatering ar att jag ska traffa en kompis i morgon som vi traffade pa bali nar vi var dar och busade.
Vi ska ata lite mat vid fiskmarknaden och prata lite gammla minnen och jul planer!
Puss och kram goda kakor
Nya shortsbakifran

Det ar kul med Shopping! :)

Jag gick upp idag kl 5 och akte till jobbet. Vi la pa ett andra lager av altan golvet som jag slipade och oljade in forra onsdagen.
Sen drog vi vidare och klippte lite hackar det gick ratt sa bra.
Nasta jobb sa klippte vi lite gras och det gick ratt sa fort, sen skulle vi till ett annat jobb men det blev inte sa. Han skickade hem mig sa jag gick ut i shoppade lite hihi.....
Det gick sadar MEN sen sa vande det. Jag spenderade lite for mycket men satan va snyggt det var!! var bara tvungen.
Ett par jeans shorts som ja ass snygga! Och sa blev det ett par jeans men nar jag prova dem har hemma sa gick en knapp sonder sa jag far ga tillbaka med dem i morn.... det ar ganska orovakande med tanke pa att det var verkligen inte gratis *Jag hann inte ens ta bort lappen innan de gick sonder :S *
Jag tankte lagga upp en bild pa snygga mig men hitta inte kabeln, det far bli i morgon eller kanske pa tors :P
Linkin park spelar i morgon for 350 kr sa jag ar lite sugen att titta pa hihih
men men vi far se, hors om nagon dag!
Sov Gotti pussans

Absolutely Fucking Smashing!

Jag vet inte vart jag ska borja med den har helgen.... gardagen sager hur hela helgen varit och jag har borjat tro pa karma.....
.
Fredag!
Jag jobbade som vanligt men som sakt det var ingen vanlig dag.
Det regnade lite pa morgonen och sen vart det stekhett pa dagen sa ni kan forsta att det var fuktigt i luften! Vi gjorde fint i en tradgard och nar jag var super duper svettig sa sa han att vi kunde dra och bada mellan det har jobbet och nasta jobb och det lat ju riktigt bra sa vi fortsatte jobba och tiden gick sen nar vi var klara sa hade vi inte tid med det sa vi drog och tog ett dopp i havet pa en jattefin strand och sen sa drog vi hem istallet :)
Eftersom jag kom hem i ganska bra tid sa ringde jag en jobbarkompis som jag traffade for nagra veckor sen, vi drog till en pub och tog nagra ol och spelade lite biljard.
Pa kvallen sa drog vi till ett nytt stalle som jag inte varit pa an och det var ju ganska trevligt men det roliga var pa vagen hem sa drog vi en kebbab och dar traffade vi nagra tjejer och de bjod over oss till deras fest och vi var ju inte sena med att dra dit och det var en riktigt trevlig fest med massa nytt folk men sen sa drog vi hem och la oss *riktigt sent doc, sa sent sa det var lordag! :)*
.
.
Lordag!
Jag gick upp ganska tidigt for att ha kommit hem sa tidigt :P
Jag drog till stranden med Nicks kompis som har sovit i varan lagenhet i nagra dagar, det var riktigt fint vader sa det var fina damer och gottigt vatten :) *specielt om man jamfor med Sverige nu hihi*
Vi drog hem, jag lagade lite mat och tog nagra ol for att varan granne fyllde ar och vi skulle ut och fira henne med att dra till hamnen och dar tog vi nagra kalla och da fick jag en overaskning!
Ett samtal fran mor, far, niklas, lena och lilla orren. Det var ett valldigt rorande samtal, pratade med Orren och jag sa hans namn en massa ganger och han svarade inte men efter ett tag sa kom det fram 2 ord...... Kom hem... Hur ska jag reagera pa det... *Om jag ska vara arlig sa kom det faktiskt en lite tar men det ar ju inget man talar hogt om :)*
Vi dansade vidare och vi drog till ett casino de har i stan och vi spelade lite och sa sen efter ett tag sa gick det ganska bra sa da sa jag att alla mina kompisar att dra till baren och sa bjod jag pa alla mojliga drinkar och sen fortsatte jag att spela och da sa dubblade jag det, sa det gick vell ganska bra.
Hon som fyllde ar vart lite for full sa hon vart utslangd nar ingen av oss sag, vi fick bara att samtal av henne nar hon var pa vag hem sa da sa tankte vi att vi drar vell hem vi ocksa.
.
Sondag sa var det fin fint vader sa vi bestamde oss for att dra till stranden med alla och det var en skon och avslappnande dag vid stranden med alla pluttar men jag glomde ju saklart kameran :( men men har ju en massa bilder fran stranden redan :) hihi nae ska upp om nagra timmar sa det ar dax att lagga sig nu.
.
.
Pölsa och kram *vas att du ar 16....... Prova 17 ocksa*
.
.
Ps.Ni som ar lite nyfikna och undrar om jag vann mycket pengar sa var det 1000 dollar ca 7000 svenska :) hihi. Ds.

Jobbet rullar pa som... ja en boll....

Igar jobbade jag inte och det var fint vader sa jag borde ha gatt till stranden men jag skulle kolla om jag kunde fa tag i ett annat jobb och det var mitt pa dagen, sa da blev det inte att jag gick och det visade sig var heeeeelt meningslost men men da vet jag det och inte vart jag brunare *desutom trostade jag mig med att kopa mig ett riktigt snyggt linne :)*
Nyss kopt den
Men idag sa har jag jobbat med dansken igen! Det gar riktigt bra att jobba med honom, jag far inga slit jobb av honom och om det ar slit jobb sa sliter han ocksa.
forra veckan sa sagade jag ner nagra trad och rensade lite hackar at honom och idag sa har jag trimmat hackar, klippt gras och rensat lite ogras. Jag ska jobba med honom hela veckan och borjan av nasta vecka, vi ska bland annat olja ett deck och sa ska vi klippa gras hackar och ja en massa skojs :)
Nu ska jag sluta for det blir en dusch och sen Bio wiii ska se due date.
Jag alskar hans skratt och sa vill jag bita han skagg
Nae puss och snus mera krus

Javla regn!!

Det har regnat en hel del den senaste tiden!!!
Jag kommer knappt ha nagon lon nasta vecka for att jag inte jobbat sa mycket, men det ar ratt soft att vara ledig ocksa men som sakt vad kan man gora nar det regnar!! :S typ inget. Sa det blir en del filmtittande och lagga prutt good mat :) De ar sa avis pa mig for att jag ater sa god mat hela tiden :)

Men i morn ar det jobb som galler, det ar dansken som vill att jag kommer och jobbar med honom han ska ta med en regnrock at mig for han sa att jag ar svensk sa jag ar van att jobba i regnet.... hur snallt ar det? :) aja det ger ju lite cash i allafall.

Det ar lite roligt med julmusik i butikerna nar man handlar mat men nar man kommer ut sa ar det inte direkt sa man fryser ihal :P Det ar inte som hemma inte svinkallt! hihi jag njuer gottigt at det!

Jag ar trott pa varan landlord! De svarar aldrig pa mail och nar man ringer sa sager de att man ska maila!! Fy fan va dalig service de har har!! Jag vill ha nycker till relaxavdelningen vi har har! Pool, bubbelpool, gym och bastu! hur fint ar inte det!!! Men som sakt ingen nyckel ingen pool! jag ska forsoka att gora inbrott hos dem och sno en nyckel... eller foresten, vara grannar har en nyckel sa det blir kanske te och sno deras hihhi aja ska smida en genialisk plan sa jag kan bli lite stor och stark nar jag anda ar har och har typ 20 meter till ett gym! :)

Sov gott!

Prutt och svamp

RSS 2.0