Jobb veckan som gatt!

Jag har bestamt mig for att gras ar coolt! Jag vattnade hela onsdagen! 8h alltsa, och ja nar man vattnar blommor hander inget skit trakigt! Nar man vattnar trad, hander inget skit trakigt!! MEN nar man vattnar gras, ja vad hander da? jo det blir gront pa en gang! Helt sant! jag vattnade och sen sa borjade det bli gront! hfftigt som fan!
(man maste ju fylla sin hjarna med nagot pa dagarna..... och jag kom fram till att man blev inte smartare av att vattna gronsaker i 8h)
.
Pa torsdagen sa var det ratt sa kul fast satans va varm det var! Det var varmt som en tysk bunker sa jag och da garvade de ratt sa bra, planterade typ 20 trad och ass manga blommor det var en ratt bra dag om man jamfor den som skall komma!!!!
.
Fredag! Vi borjade med att komma sent for att smset var fel!!! Det stod att vi skulle ga over vagen och ta bussen pa andra sidan, men icke sa nicke. Tiden stamde pa tabellen och i smset men vi vantade anda, nar den kom sa sa den at oss att ga tillbaka till den sidan vi stod pa franborjan och da hade vi saklart missat varan buss! Sen sa kom ju nasta men da var vi redan sena, den korde ut oss till ingenstans och slapte oss dar och sa att vi var framme men instruktionerna stamde inte nu heller men bussen forsvann och sen sa kom han tillbaka och sa att han slapt oss fel :) han hade pratat med nasta buss chaffis som skulle komma och han skulle plocka upp oss. Det tog nog bara nagon minut sen sa kom den och korde oss ratt!
Nar vi val var framme sa skulle vi plantera trad idag igen, de har var darimot storre an de andra och det var annu varmare an bunkern och sa var det som sagt typ vindstilla!
Men vi vart klara med det relativt snabbt och efter det fick vi ett riktigt piss jobb!!
vi skulle grava bakom nagra tankar och grava bort ett 5cm tjockt lager och nar vi borjade grava sa var det stenhart men vi holl pa tills vi slutade sen forsvann vi ogona bumms!
.
Helgen var riktigt najs! jag var pa festival och sag lite kolla djs men fan va pengar det gick at!!! de salde bara 3.5.... helt arligt... for typ 55 span kul jul.. men vi kopte ju anda som sagt men kul hade vi och dansa gjorde vi, det borjade 11 pa dagen och slutade 11 pa kvallen och sen drog vi till krogen och satan va trott man ar dagen efter! Jag hade min mobil pa mig och den visade att jag tagit 37000 steg efter den dagen.
Idag sa har vi bara chillat... skojja inte vad trott man var efter dansuppvisningen! kollat film atit en massa saker och spelat kort.
.
Nu har ni fatt lite att lasa! Det ar kul att ni kommenterar ibland men inte sa ofta,  jag skicka mail tillbaka om ni kommenterar sa skriv garna med den NAR ni skriver nagot :)
Prutt och kram

Javla klegg!!

Jag har jobbat pa samma stalle nu i 2 dagar och jag malar en javla mur javel med brunt klegg som blir svart och ska vara vatten avvisande......  Igar var varst for jag malade och han sa att det var ju bara att tvatta av med vatten....tjena... vatten jag dushade i 30 min, tog ett bad och duschade igen.... och inte fan blev jag av med skiten...
Idag fick jag ett par handskar.. det va ju snallt... sa man slipper sta i dushen en och en hav timme efter jobbet.... aja skit i det ska berata allt kul som hant istallet!

Igar var det sista galna mandagen for att fran och med onsdag sa ar det typ ingen vi kanner kvar pa hostelet forutom de som jobbar dar!
Alla har flyttat till sina sma Asylum. *namnet pa hostelet*
De vi kanner fran Asylum kommer att bli vara grannar, de flyttar in 100 meter ifran oss sa vi kommer att ha jakla roligt tillsammans under jul och nyar!! WIIII :)
Pa fredag ska vi ha "Game Friday" hus mot hus :) De ska fira thanks giving i helgen och lagga en massa mat och vi ar bjudna hihihi ser dram emot helgen!
Nae nu blir de sura for vi ska handla mat och jag bara sitter har och skriver, hihi ha det bra dar hemma i sno yran! *jag haller mig uppdaterad* vi har ass fint vader och jag ar brun som en b..s korv

Puss och snabel din lilla kabel


Det gar bra nu :)

Det ar riktigt fint att bo i hus! Man kan laga sa god mat och baka och ja allt :)
Det var en tjej som flyttade ut efter inflyttningsfesten, det kan man kalla inflyttningsfest polisen kom men det fick vi inte reda pa forns de hade akt. varan granne pa balkongen brevid sa att polisen hade varit dar sa jag gick ner och kollade om de var kvar men det var de inte :) hihi

Jag jobbar i stort sett 4 dagar i veckan, det ar riktigt fint! Jag brukar ha riktigt slitiga dagar men i onsdags sa glassade jag hela dagen, det var en riktig skoning som jag jobbade med han gjorde inte for mycket pa en dag.
Jag ska nog aka till Ikea nagon dag och kopa lite roliga svenska grejer!
Det ar lite halvdant vader just nu men i morgon sa chansar jag pa att det ar bra vader sa i morn blir det stranden

Nu ska min finska van skriva lite :)

MOI kaikki kalsarijengi siella Ruotsissa, Erkilla on kaikki hyvin ja se on myos kayttaytyny ihan kohtuullisesti, alkaa huoliko! Me pidetaan siita.

Puss och kram kvallsmat

Inflyttningsfest!

Sorry att jag inte skrivit pa ett tag men har jobbat en del sa man ar ratt sa trott efter jobbet. Det typ bara lyxvillor som jag jobbar med det ar helt sjukt vad folk har pengar har! Aja det gar bra i nya lagenheten, i morgon sa ska vi ha inflyttningsfest sa vi far se hur det gar.... blir vi utkastade pa sondag sa ja... da vet ni att vi hade kul iallfall. Jag har antligen fatt mitt kort efter 4 veckor!!! helt sjukt va dalig service ar har ibland!!! forst skulle jag fa kortet till min adress men da forsvan den pavagen sa da bestalde vi ett nytt till banken sen efter en vecka sa gick jag dit och da fans kortet pa banken enligt datorn, men hon hittade den inte *och jag forstar nog varfor for att de hade skrivit fel efternamn i papprena* sa hon bestalde ett nytt sa antligen har det kommit!! jag har fatt lon 2 ganger nu sa imorn blir det att shoppa nagot bara for att :) hihi shopping i morn puss och kram bakad dam

Lagenheten!

Det ar lite kul att alla hade inte sett lagenheten som de skulle flytta in till men det spelade ingen roll de var med pa det anda och nar de kom sa vart de overvalldigade och de tyckte den var ass najs! Sa det var ju positivt, vi har bra smak! *bilder kommer snart*
De var lite av stad freaks sa de forsta vi gjorde var att handla mat och stadgrejer sen bar det av! Stadning och diskning av ALLT!

Vi hade varan forsta familje middag igar, det vart lite indisk mat eller ja inte sa indisk igentligen men ja vi kallar den for indisk.
Det var snarare gronsaker som var i en stor grot och smakade ja lite curry men inte sa mycket....
Jag ar ju van med lite smak sa det var vell inte hur gott som helt men de fran england tyckte att det var hur gott som helt.... men men smaken ar som baken! *delad* :)

Jag ar lite smaforsyld och hostar som attan, men jag har inte fatt ett sms fran jobbet an sa det blir nog inget jobb i morn men det ar nog ratt sa skont ocksa :) jag ar ju har pa semester hihi
Sa i morn blir det till att leta efter ett nytt jobb som inte at sa slitigt, jag sliter fan arslet av mig iofs sa har jag nog fatt lite mussler av det sa det kanske ar positivt. Men men nu ska jag dra vidare!

Pusseli puss puss

Flyttar i morn!

Jovars! Vi ska ha en flytt fest ikall TEMA: Rubrikskub!
Man ska ha klader med olika farg pa sig och senare pa kvallen sa ska man ha bytt till sig alla klader i samma farg! hihi hoppas det blir kul!
Nu blir det ata av! pasta, tomatsas, gronsaker och tonfisk mummseli mumma! Dessert har jag gjort choklad bollar ;)
Imorgon sa flyttar vi in i en lagenhet och det ska bli riktigt kul! Ser fram emot att inte sova i en vaningssang!
Ser fram emot:
En sang!
En Garderob! *packa upp vaskan!!*
Att slippa bli av med saker!
En Ugn! *ska aka till IKEA och kopa falukorv och gora ugnsbakad falukorv med potatismos :)*
Laga mat med massa kryddor :)


Saker jag kommer att sakna:
Traffa nytt intressant folk varje dag! *fast det ar jobbigt ibland sa kompenserar det att traffa riktiga skoningar*
.........
...
..
.

ja det var det.... Nu blir det mat! pussar och krampar

Inge jobb

Idag så var det fint när jag vaknade (05.10) så jag gick ut och tog tåget mot arbetsplatsen sen bytte jag till buss och när jag kom fram så öste det ner! Så jag ringde till chefen och då ställde vi in jobbet för dagen och jag fick betalt för 1h ;) mumms kan vi inte började med det hemma också.... om det regnar så får vi gå hem, men iofs så skulle vi få vara hemma jämt då :P

Men när jag kom tillbaka till stan igen så var det inte så farligt, så jag och philip drog upp till stan på några ärenden och så slutade det med en bio! RED...... den var ju inte top 10 direct men aja.... kul att hitta på något bara
Philip drar i mörra så då blir det inge mer kärlek här på hostelet.

Jag har skaffat lägenhet med några andra som jag känt länge här på hostelet, vi flyttar in på lördag så då blir det fest. Nu när man har jobb så blir det ju inge festande på vardagarna, Nick en jag ska bo med har fixat dj till helgen :) hihi då blir det drag!
Snart blir det matlagning och kanke en till film ikväll puss puss snabelkram

RSS 2.0