Melbourne och Robin Söderling!

Hallå hejssan allesammans!

 

Nu har jag varit sådär kass igen men ja ja, det är i alla fall ingen som har dött.

Jag har nu varit i Melbourne lite mer än en vecka nu och jag trivs rätt så bra här, de första dagarna bodde jag på hostel men nu har jag, Philip och Jullan Pullan letat upp en ENKEL boning J (Ni som inte vet vem Jullan Pullan är så ska jag för er berätta att det är Julia, hon och Philip har hängt sen Perth).

Jag var i Melbourne i några dagar innan de kom och då träffade jag min vän Anna som bor här i Mel, hon visade mig runt lite i centrum vi tog en kyckling rulle pratade och hade trevligt sedan så drog vi hem till henne och käkade lite pasta med kyckling och pesto där efter så blev det en filmrulle och sen så körde hon tillbaka mig till hostelet.

Det va ganska dåligt väder där i början så det fanns inte så mö att göra förutom att gå runt och strosa, känna på atmosfären och ja helt enkelt slöa. Jag tittade lite på kläder också men jag ska försöka att hålla igen lite på det J

Sedan kom de och det  var pussar och kramar vid ankomst. Hostelet jag bodde på var ganska dyrt men det låg bra och var rent och en najse frulle (speciellt på söndagar då bjöd de på pannkakor J ) På grund av Australien open så skulle det dyra hostelet bli änu dyrare på måndagen, då skulle de gå från redan dyra 30 dollar till jätte dyra 38 dollar så där gick det verkligen inte att stanna.

Det var tänkt att de skulle bo där också tills måndagen men det var fullbokat så drog till donken eller ja grisarna tog en dusch först. :P (De har gratis internet vid donken) Där började vi leta både hostel och lägenhet, det slutade med att vi åkte från donken och de bodde i bilen den natten ( Ja, de var rätt så vana vid det laget Philip hade ju levt i bilen i 2½ månad nu och Julia i 2 veckor så en till gjorde varken till eller från.)

Dagen efter var det beach väder så jag och philip är ju aldrig sena med att dra till stranden så då bar det av! När vi kom dit var det en liten pluttig ful strand, med brunt vatten så det var ju en liten besvikelse men ja solen tog ju lika bra för det. Vi letade efter en bra plats att rulla ut handukarna på (där det var som mest fruntimmer såklart). De delade ut gratis glass på stranden och ja som sakt alla papperkorgar var överfulla med glass papper! Shit va de delade ut J och ja! Den var ass god! En jordgubbs isglass med 30% frukt i mumms felibaba J

Men tillbaka till verkligheten de hade ingen stans att bo men efter lite om och men och några lustiga hus så hittade vi ett med 4 hela väggar och ett helt tak och riktigta sängar. Det som är fult med det här stället är trädgården, den ser ut som skit vi har erbjudit oss att fixa till den men då vill de att man gör det gratis och så roligt ska de inte få ha. Vi vill ju få någonting för det men men snåla är ju alla husherrar ;)

De flyttade in på söndagen och jag på måndagen sen dess har vi levt med 12 andra. I onsdags så var jag och philip på tennis, kollade lite på Robin. Det var riktigt kul för vi träffade så mycket svenskar där och det blir ju sådan stämning när vi svenskar är i grupp. J

Efter många Robin ramsor och sånger så bestämde vi oss för att ses på torsdagen också. Onsdagen bjöd på fint väder så vi drog till stranden och skulle göra oss fina inför morgondagens tennis match sagt och gjort lite finare blev vi allt. J

Torsdagen kom och biljetterna var lite dyrare den här gången så vi drog och kollade på 2½ match, det blev lite segt när vi tittade på damerna den världs rankade #2 vera någonting som spelade mot någon snärta från serbien.

Vi var relativt ensamma svenskar där men några minuter innan han skulle köra igång så strömmar det in fölk! Svenskar här och där alla bildar en jätte stor klack på översta läktar raderna. Vi sjunger och stojjar och sedan får några vi sitter med en massa sms om att vi är med på eurosport :P WIIIII KÄNDIS!!! ÄNTLIGEN!!

JAAAAAA!!!!

När han såklart vunnit överlägset så frågade folk vart vi skulle och det visade sig att idag fredag så är det svenskfest nära oss. Jag har kommit in i att prata svenska igen det känns jätte konstigt men man börjar nästan förstå Victoria Silverstedt när hon kom tillbaka till sverige efter ett tag :P

Idag så blir det först stranden sen St Kilda, nae nu har jag suttit och skrivit hela mörra och är trött i både rygg och röv så nu är det dags att dra.

 

Puss och kram alla barn och ni andra får en smäll på rumpan!


Da var min tid i sydney slut for den har gangen men i will be back!

Jag har varit i sydney i 3 manader nu och jag borjar kanna att jag har gjort mitt har, sa i morgon bar det av till Melbourne och dar har jag en massa nya spannander platser och manniskor att traffa.
.
Men innan jag aker tankte jag summera sydney.
Sydney har gett mig sa mycket, men den har lilla staden har tagit mycket ocksa :P Har traffat sa mycket underbara manniskor och fatt sett nya platser genom arbetet som jag aldrig skulle sett om jag bara "turistat". Jag har traffat intressanta manniskor genom jobbet och genom hostel, en del fragar "Har ni fina klockor i sverige?" andra de har aldrig sett sno och blir helt livradda nar jag sager att min bror var i salen och det var -30 dar under jul veckan. Vuxna manniskor som aldrig hort ljudet av nar man knallar pa en gatan med en massa kramsno under skorna och man riktigt hor hur det knarrar efter varje steg man tar (de har iofs aldrig varit med om den dar jakla slasken som
kommer efter den dar fina snon).
.
Jag har spenderat bade jul och nyar har och det far jag saga att det var en riktigt succé. Jag skulle nog inte vilja ha en sadan har vinter varje ar men nagon gang ibland ar ju inte fel, det kanns ju att det ar nagot som man har missat i ar sa ar ju min favvorit sak.... Julskinkan!!! Fan va gott det vore med Julskinka och senap....*dreggel* Nae nu var det ju Sydney jag skulle summera... Inte hur gott det vore med julskinka :) *fast det ar bra gott*
Men hojdpunkterna under den har resan so far, ar jul och nyar! mys faktor till 100 pa jul fast vi inte hade sno, men det ar ju som sakt manniskorna och "familjen" som julen handlar om. Eftersom min riktiga familj var lite for langt bort sa fick min plast familj ta over, mysa med dem och sola med och prata om hur deras jul brukar vara
och bara ha underbara dagar med plastfamiljen.
.
Nyar sa var det ju party och jag har nog aldrig sett fyverkerier av dess like, de spenderar i runda krockar 40 mille pa fyverkerier.... iofs sa kommer det folk fran hela varlden for att se de har och folk betalar sjuka summor bara for att bo pa hotell och hostel sa det gar nog ihop sig i slutandan andan.
.
Ja det var ju tankt att det skulle bli en summering men ja det blev ju en massa skit snack och funderingar och tankar men det kan ju vara minst lika kul det men nu masta jag packa vaskan sa ja ses i melbourne min/mina familj, vanner, grannar, kusiner och ja ni andra :)
.
Ps. Min mor, Gullan och lilla Sven kommer hit snart sa jag ska nog skriva at dem i deras blogg ocksa Ds.
Ps igen... Det var nagom som ringde mig nyss som hade ringt fel och jag sa i slutet av samtalet ok, se ya mate...... Kan man saga sa till nagon som ringt fel? aja... Ozzi Ds.
.
Puss i muss

RSS 2.0