Coffs Harbour!

Jag har åkt med Yael och Assaf till Coffs Harbour, de sover på ett hostel och jag sover i bilen. =)

Vi tog det rätt så chill igår, vi snackade en massa om deras religion, språk och hur ett bröllop går till! Alltså det verkar rätt så häftigt, de kan alltså ha ett bröllop på 1000 pers…. Alltså…. Hur sjukt skulle inte det vara? Jag bara hur har man råd osv? Men alla tar ju med pengar för mat och grejer men shit alltså 1000 pers vem gör maten?!?!?!?  Jag bara men kan man inte göra några små bröllop? De sa att de skulle nästan vara som en förolämpning. Att inte bjuda ”alla”, å andra sidan så har de 3 olika delar i bröllopet. Aja nog om det  men det var riktigt kul att höra hur deras bröllop går till.

Idag så är det chill som står på schemat, de ska laga mat åt mig ikväll ska bli häffigt att prova, hummus ska tydligen någon som de äter riktigt mycket. Då jag inte har ätit det mycket alls och om jag ätit det så har det varit någon köpt skit som de säger det. =)

I mörra så åker vi till Sydney! Jag ser fram emot att träffa Lis, Jen, Jason, Kristen,och Jonny i morgon!!!
Wiiii! =) Ska bli riiiiktigt kul att träffa dem igen efter alla dessa månader, jag måste åka till Ikea och köpa sill och grejer! TACK IKEA! Hur skulle man annars kunna fira midsommar i Australien?


OOOBBSSS!! Känsliga lyssnare!!! Här kommer alldeles för mycket information!!!



På tal om det!

Alltså hade en jätte konstigt bajs situation igår… På morgonen så hade jag så hårt bajs! Satt och klämde och klämde jag vet inte hur länge jag satt men, jag satt där och fick för mig att det inte kom ut något men efter ett tag så kunde jag strypa den, då märkte jag att det var en giiigantisk sak den var ju liksom ner till vattnet och det var liksom inte slut jag fick ju fortsätta efter det… Så det blev en stund till. Sen var det inge mer med det…
På dagen så var jag tvungen att gå på toa igen men de var det ju löst som soppa…  på kvällen så blev det en till löst… så jag visste inte riktigt vad jag hade gjort den där morgonen men men det löste sig idag. Idag är det bra bajs =)

*var inte riktigt säker på om det här var något intressant eller om det var sådan här lite onödig (där fick jag till det! Hihi) Information! Men som sagt, så gick ju en del tankar åt det här igår så jag var ju bara tvungen att ta med det.*

Puss och kram hård banan!


Söööder!!

Idag så packar jag bilen med lite prylar! I morn så åker jag sööder igen!

Har doc träffat på ett par från Israel och jag fick bra kontakt med tjejen , gaaaalet rolig och trevlig. Får veta mycket kul om deras militär, kultur och så kom vi in på att de inte har något riktigt ord för husmanskost på engelska… Ja, tror att det är det hon menar men ja som sagt husmanskost på engelska. Kollade upp lite på några hemsidor men finns inget bra, ska man kanske hitta på något…

Igår var jag och grillade med några filurer och det gick halv bra men vi fick till slut i oss maten. Bilder kommer på fejjan då det är lättare och smigare =)

Tänkte att det var kul med en snabbis uppdatering!

Bilder kommer på fejjan så det är smidigare att lägga upp!

Puss och kram bakad potatis!

 


Shoo hooo!

Det blir lite sämre uppdatering i Brisbane än vad det har varit tidigare då det finns lite annat att göra.
Jag kollar runt i Brisbane lite! Tränar och äter riktigt hälsosamt!
Känner mig riktigt duktig, men nu har jag fått lite ont i mitt högra knä jag tror att det beror på att jag hoppade en del hopprep utan skor här om dagen.

Men några öl i kroppen ikväll så ska det nog läka =)

Men jag vet inte vad som hänt med fötterna, de luktar så de luktar och jag vet inte vad jag ska göra. Kan det ha något med att de är kalla och så går man så de blir varma och ja ni förstår vad jag menar? Kanske någon som kan förklara något medicinskt för mig? =)

I morgon kväll så ska vi göra en båt tur och se Brisbane by night, det ska tydligen vara något vackert.

Men Jag ser fram emot att komma ner till Sydney och träffa mina kompisar där ett tag och sedan åka mot ett billigt och varmt land! Har kollat på en del resor och det verkar gaaalet fint i Filipinerna, ser fram emot det riktigt mycket! Wii =)
Men först Midsommar i Sydney!

Over and out
Puss och kram skumbanan


Dålig uppdatering!

Ja, riktigt kasst har det varit!

Men som sagt det är inte så mycket som kan hända på vägen, ja i alla fall inte de här vägarna då inte kängrusarusarusarna är så mycket på de stora vägarna.
Men jag kom fram till Townsville, hade en trevig kväll där och så stannade jag ytligare en dag där för att sola lite då det var en mycket fin dag!

Sedan bar det av söder! Mot Brisbane!

Kommer dit och så är det kallt och mulet… så det var ingen upp piggande syn direkt då man hade en kalas dag i Townsville. Men så var det hela helgen.

MEN måndagen, på Englans drottnings födelsedag! Då var det fint väder, jag och några till bestämde oss för att gå till en park och grilla. Jag tog med mig hopprepet och fruktsallad som jag hade gjort.
Vi går hela gänget tillsammans och de var skämtsamma på tåg stationen då vi gick igenom stationen för att komma till parken och sa ”Den där får ni inte ta med er” och pekade på våran kartong med öl och sedan så skrattade de =)

Vi kom fram till parken och det första vi möts av är wanna Bee Poliser som säger
”SER NI INTE SKYLTARNA INGA GLAS FLASKOR! ”
Vi sa ursäkta oss vi visste inte det innan vi kom men ska såklart inte öppna kartongen med öl.
”GÖR NI DET SÅ ÅKER NI ALLA UT!! KOM IHÅG VI HAR 64 ÖVERVAKNINGS KAMROR SOM SER ER!”

Vi väntade lite och sedan så fick vi en grillplats. *Ja det var ju såklart inte bara vi som hade kommit på den briljanta idén att grilla denna underbara dag!*

Men vi började grilla och ha trevligt, lyssnade på musik, åt och pratade. Det fanns ju fler skyltar i den här parken, mata inte djuren och gå inte på gräsmattan. *Ja de höll på att fixa den lite*

Men fåglarna visste att där det finns människor så finns det mat så det var som hökar *Ja fast som sagt det var inga hökar utan det är ju bara något som man säger.* Men efter ett tag så glömde vi av de där rackarna medans vi hoppade hop rep och prata, så snodde de en chipspåse från oss och jag skriker iväg de där och kliver över stängslet för att man skulle ju inte mata djuren…… Jag samlar ihop det och kliver tillbaka.

Vi pratar och har trevligt.

”VEM VAR DET SOM HOPPADE!”  Var allt jag hörde då jag stod med ryggen mot de som skrek. När jag vände mig om så vart jag lite fundersam och tänkte. ”vadå får man inte hoppa hopprep? Jäkla konstig regel….”

Nae de hade nämligen sett någon hade hoppat över stängslet och stod på gräsmattan.
SKYLTARNA OCH AVSPÄTTNINGEN ÄR DET DÄR FÖR SKOJS SKULLE DET ÄR FÖR ATT MAN INTE SKA GÅ PÅ GRÄSET!

Ursäkta mig sa jag, det står nämligen att man inte fick mata djuren heller så jag hoppade över stängslet och samlade upp maten och sedan tillbaka.

NI SKULLE GÅTT TILL OSS OCH FRÅGAT FÖRST. Fick jag till svars men då vill han alltså att de ska äta upp maten medans jag frågar och sedan så ska jag gå tillbaka och ”Städa upp det på gräsmattan” Det som alltså inte finns kvar, det var ju ingen dum idé.
NU FICK NI ER ANDRA VARNING TREDJE SÅ ÅKER NI UT!
Okej puss och kram

De försvann och vi var jätte rädda……. Men ändå så kunde vi knappt hålla oss för skratt när han pratade….

Det blev lite kallt och vi började packa ihop, jag kom på den briljanta idén att när vi ska dra så kan vi öppna en öl och vifta med våra organ framför kameran eftersom att de har 64st av dem…. De skrattade men ingen vågade riktigt göra det.. =) *Jag var doc väldigt sugen på att göra det!*

Idag så har jag bara gjort en massa tråkigt, men har slutligen kommit fram till att jag ska åka ner till Sydney för att fira midsommar och sedan säljer jag bilen och beger mig av mot Filippinerna! Wiii

Längtar redan! Det ska bli gött att få komma till varma kvällar igen hihi

Puss och kram moster oster!


Sveriges Nationaldag!

Igår så bar vi oss iväg mot destination bushen!  Det blev en ganska lång dag då vi hittade lite hitt som hatt, eller snarare titt som tätt. Men vi hade tagit med oss hagelsprakaren ut så här skulle det skjutas! Men det var inga ankor längre… *De vill inte bli skjutna i röven…* några dagar innan så hade jag nog tagit 10 med en patron, men som sagt inget. Vi åkte lite besvikna till nästa damm då Bryan bränner  av ett skött, icke sa nicke.
Nästa damm, Patriks tur! Han smyger runt med bössan som en handväska runt hela dammen… Såg jätte konstigt ut, men han var en jäkel på att smyga i alla fall. =)

Ingen mat blev det… *Eller jo såklart det blev! Kött med klyftpotatis och pumpa, jag styrde såklart upp allt*

Gick upp på mörra, *Det blir bara senare och senare av någon anledning, vet inte varför inte Bryan eller Patrik heller….* käkade en massa till frulle, körde ett halv segt lass innan vi hittade ett bra ställe på slutet vi skulle åka tillbaka till. Lastade av och sedan så åkte vi mot stället vi hittat en massa träd, vi han doc inte komma fram till det stället då vi hittade huuuuur mycket som helt på vägen dit så det blir till och åka till samma ställe i mörra. *Iofs inte för mig men för de andra då jag beger mig mot en större stad i morgon.*

Lastade upp igen och åkte tillbaka mot Richmond, vi hade ju bestämt oss för att mörda oss en ank rackare. Jag smög lite och titade SKÖT!!  Ja….. vetifan hur det kom sig men jag sköt mot en flock av 5-6 st.. 2 flyger iväg och resten.. ja de försvann nog från jordens yta då jag inte såg dem någonstans… Vi åkte vidare, åker, åker och så åker vi lite till. Sedan så säger Patrik ”Är inte det är ankor??!!!” Bryan bromsar, laddar och bumlar iväg en bula. Han fick till synes bara en rackare, 2 flög iväg men landade ganska så kvickt igen, vi laddade om och medans vi gjorde de så låg en av dem redan död men vi skulle ha den tredje också! Bryan sköttade iväg en bula till! Träffade den kraken och dog, han sa snabbt och hämta de där nu. Vi hoppar ut och hämtar dem snabbt som attan och sedan pyser vi iväg igen. *Han visste inte om det var jaktsäsong på ankor nu så vi skulle vara snabba så ingen skulle se oss, även om det var det så skulle man göra det ett visst avstånd från vägen alltså inte från bilen. =)*

Hem och göra middag! *innan vi kom hem så hade jag sjungit nationalsången för dem några gånger*
Vi började på en gång med att till laga middag. Jag vet inte om jag behöver skriva så mycket då allt är rätt så detaljerat på bild men här kommer det i alla fall. =)

*Man behövde inte spruta varmvatten på de här ankorna då fjädrarna var lätta att plocka ändå!*
Så Patrik fixade det medans jag tog kort, när han var klar så tog jag fram min gas tändare och så grillade jag dem. *Ja alltså inte så mycket bara så det lilla lilla lilla fjädrarna försvann och så luktade det sådär som ni vet när man tar en tändare mot armen en snabbis. Mumms va got……..

Sedan så kapade han diverse delar så som vingar, fötter åå hövvö. Kuttade djuret och så tog han ut allt men han gillade hjärta, lever och magen så det tog han loss. Jag gjorde rent den och slängde tillbaka de där sakerna som gör så kroppen funkar… Medans vi har fixat och donat med ankan så har Katja gjort en marinad eller vad det nu kallas?! Grilljering? ;D haha vet inte ha

Sedan fick den vara igång i en timme, mumms va göttans det blev!


Här kommer det bild för bild! =)

Här vare anka! Jajjemen anka vare det bestält!

Jag hade en oplockad gås med den där ankan.....*Ja jag vet JÄTTE tort!*

Det var inte jag som plockade iofs.. =)

Det såg ut som Patrik gillade det ändå så det gjorde nog inte så mycket... =)

Jag sköljde dem och stoppade dem... Den tredje vill patrik stoppa i frysen men jag sa NEJ Han kommer ju frysa ihjäl utan sina fjädrar... Är jag inte en riktig djurvän! hihi

Innan ätning!

Efter ätning!

Puss och kram Ank mat!


Allt i ett!!

På de här 24 timmarna har det hänt mycket!

Gårdagskvälla så blev det en BBQ med massor av kött och firrar *eller ja en giiii gaaantisk fisk… vi tog halva filén som Katja fiskat upp (3 kilo)* med tillbehör dvs. potatis sallad, coscos sallad och en grönsallad.

Vi pratade om diverse och annat.. =) Bryan drog en massa historier som vanlig och sedan så blev de lite kyligt så det löstes upp lite, vi städade undan det grövsta och sen skulle jag och patrik kolla på en rulle men det gick sådär då jag blundade ganska så tidigt *notera blunda och inte sov!*
Jag gick och la mig, det blev doc en orolig natt då jag vaknade sedan så låg jag vaken en litta stund sedan så somnade jag sedan så vaknade jag och slummrade lite. Men poängen är att det blev en orolig natt. Vaknade och kollade på pirates of caribbean 3, sedan så gick jag mot sjön för att ta lite ett eller annat foto.

Lite döörti då man jobbat under lastbilen >)


Gick en sväng i Richmond, roliga saker har de vid museet 


wiiii hoppi hoppi!


Dyyyyk!


Ser ut som om jag har kallifjonger men ICKE!


En trevlig gräsklippare =)



Det gick vella ok, sedan så förvandlade jag mig =)
Jag klippte mig, rakade mig och sedan så färgade jag mitt hår. Ja betyg? Bra! Bättre! Bäst! Är det jag vill höra!


Step 1!


Step 2




Step 3!


Puss och kram söv sö gött!


Bloggen!! Wiii!

Ja, nu har jag tagit tummen ur röven och fixat en snyggare blogg! *tack vare Bea som hjälpte mig med designen, sedan att det tog typ 5 timmar att få upp den och ja få det som jag ville. Även om jag inte är riktigt nöjd än, kommer bli några fler ändringar MEN jag är på god väg! Tack Bea och Mattias http://lillaotto.bloggplatsen.se/ *

Idag har jag kommit hem från ingenstans igen, lastade av alla kubbar sedan så pratade vi om att i morn så blir det BBQ i det här huset som jag bor i nu. Jag åker ifrån Richmond på tisdag!! ÅÅÅ JAG LÄNGTAR!!!

Men som sagt BBQ i morn, blir en massa kött! Jag skulle fixa mer kött igår och idag….. Men… Det gick inge bra… Jag sköt och sköt och sköt.. fan dålig bössa han hade =)
jag jagade det mesta som gick, vi började med kängrusarus *Det var ju inte bara jag som sköt och missade, det gjorde vi alla. Bryan missade för att han inte hade några glajjer på sig, jag träffade men han dog inte och så hoppade han iväg. Plågsam död, sackare… ;)* , det blev inge mer skjutet den dagen.

Vi jobbade några timmar sedan så åkte vi hem, vi hade ju med bössan för att jag skulle skjuta och skjuta skulle jag. Vi stannade vid en damm där jag skulle skjuta ankor, men ja… träffar man inte en kängrusarus så träffar man garanterat inte någon anka så anka blev det inte heller..
Åker vidare, ser en gris på vägen! Upp med bössan skriker han och sedan så stopar jag ut pipan, väntar på att han ska stanna men nae det gör han inte. ”Skjut i farten skriker han” *Ja fast på engelska såklart han kan ju inte prata svenska :P hihi* Jag skjuter! Han hoppade till, jag och Patrik vet inte om jag träffade eller om han hoppade till för han blev rädd av skottet Bryan fortsatte att köra ändå… *Han kanske också fick en plågsam död =/*

Det blev tyvärr inte så många fotton som jag hoppats på… Mina fotograf var värdelös men men…

Vi stannade för att ta lite kort på de runda stenarna som ligger efter vägkanten, de tror att de antingen är metiorer som har slagits ner i vattnet och sedan så ja jag vet inte... men runda är de i alla fall och skiter gör jag i varför =) *Ganska roligt skämt ändå.... när man tänker efter =)*


Sedan så ser jag en vild katt på vägen men ja.. han slank undan fort som attan… *Jag tror inte jag skjutit katten om jag haft chansen MEN man ska ju aldrig säga aldrig…. Jag faller ju så lätt för grupp trycket ;)* *Kan inte tro att jag var en av de bättre i min pluton på att skjuta, även om jag skyller helt och hållet på geväret att jag inte skjutit in det  =)*

Vi kom hem utan fångst så det blir till och köpa kött istället, det blir lite av det ena och lite av det andra.

Nae dags att sova så man får nya krafter inför morgondagen!

Puss och kram ”Inte dom stenarna!”


RSS 2.0