Goa Forts!

Jag har inte bloggat på ett tag för att Patrik skrev här om dagen, men som sagt vi har kommit ner till södra delen och varit där i 5 dagar. Det har varit mycket sola, frisbee, läst, ätit god mat och badat.

Nu sitter vi och väntar på bussen, vi ska lämna palolem och åka vidare mot Hampi.
Det som har hänt de senaste dagarna är same same but different, förutom Silent Disco.
Det var bara att gå längs stranden och följa strobben och fyrverkerierna som pågick under en stor del av kvällen.

Vi fick för oss att det skulle vara jätte mycket folk där men det blev en liten besvikelse, å andra sidan så var det ju sällskapet som räknas. Men det verkade ganska lamt till en början MEN när man kom in så fick man ett par hörlurar och då var det bara att rocka!!

Det var tre st dj´s så i hörlurarna kunde man lyssna på dem alla, det var bara att ändra kanal så fick man ett nytt dansgolv. Så där snackar man om att spara platts, tre dansgolv i ett. Men det blev en hel del folk efter ett tag.

Vi var där i fyra timmar och man var GALET svettig efter 20 minuter, så jag vred ur min t-shirt titt som tätt.

Klockan fyra på morgonen så bar det av hem till sängs, efter att jag och nya zeeländska killen blev utkastade när det var tio minuter kvar. Vi tyckte att det var en bra idé att klättra i träd kl 3.45, *Vi var ganska så nyktra annars så hade vi inte kommit upp =)*

Vi har tagit farväl av Kam, en av de nya zeeländska killarna och två tjejer från England.
Men nu ska vi snart stiga på bussen så det är dags att pipa iväg.

Puss och kram Party svensk


Kommentarer
Postat av: mona

Hej Eric

Kul att du skriver o berättar vad som händer er. Allt verkar ju bra. Här har vi gjort färdigt på löven idag o farsan snart plöjt färdigt. Igår började vi flytta in grejerna i Lenas kök. Sören tittade förbi vid lunchtid, sen blev han kvar till 17.30. Lena har fått många beställningar så nu måste det bli klart snart. Sören berömde dig att allt var noggrant gjort. Kan du skriva vilken adress patrik har på sin blogg.

Puss o kram snart julgran

2011-11-07 @ 18:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0