Dags att uppdatera!!

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, så jag känner på mig att det kommer bli ett sådant där långt inlägg =)

Det var ett tag sedan vi lämnade Om Beach, vi åkte till Cochin för att kolla in hur det ser ut då vi hade läst en hel del om det.

Det tog ett bra tag att åka med tåget dit och när vi väl var där så kom det fram några som undrade vart vi skulle och vi hörde på deras engelska dialekt att det kunde inte vara något annat än svenskar. Vi pratade lite med dem och kom fram till att vi skulle åka till samma ställe, vi rymde inte alla i samma taxi så de tog en och så skulle vi ta en efter dem men det slutade inte så.

Vi bestämde att vi skiter i dem och åkte till en annan del av staden, men det var det inte riktigt som vi tänkt oss. Vi stannade en dag och kollade in Fort Cochin och sedan så bar det av söder ut dagen efter mot varkala.

Det hade Nya zeeland boysen sagt att det var det bästa stället i hela Indien så det var ju ett måste. På tåget så träffade vi som vanligt :P Svenskar.

Sagt och gjort det var klockrent, vi älskade det. De hade sådant vi tycker om öl, mat, sol, bad, underbara vyer och yoga *Vi var iofs inte på någon men vi skulle ju det…. Varje morgon*
De två svenskorna som vi träffade heter Sanna och Philippa och var två trevliga kisar, vi umgicks nog med dem varje dag. Vi brukade av slutet på vår beachdag avsluta med ett djur i sanden, det krakulerade doc när vi inte orkade tredje dagen och så skulle vi göra en snögubbe på fjärde men icke då!

Det blev mycket stek de närmaste dagarna, samt en hel del mat. Men efter nästan en hel vecka så skulle bege oss av igen. Vi hade bokat flyg 10.40 så vi tänkte att 6.45 blir bra att gå upp och ta en snabb frulle, ja jo… snabb eller inte… 50 min senare så tog vi en ritchaw till tågstationen. *Jävla barnfamiljer som köpte frukost för ett helt kompani!!* Vi kom 5 min sent så tåget hade redan åkt….
*pulsen går upp, svetten börjar rinna*

Ja… Vi får ta det tåg som gör så att vi kommer komma på pricken i tid och inte lite före i tid :P

kl blev 8.30…. tåget skulle gå då…. *pulsen stiger, jag hade förmodligen bitit på naglarna som man gör i filmen när man är nervös men jag tycker inte om att bita på dem*

Kl blev 8.40 inget tåg… *Pulsen stiger då det ska vara incheckning om en timme…. Och tåget tar 35min samt att en taxi tar 30 min….Och man behöver inte vara smart för att räkna ut att den matten går inte ihop*

Kl blir 8.45 de ropar upp att tåget kommer snart….

Kl blir 8.55 det kommer …. Knuffas ombord och står där några stationer. *börjar tänka vad en ny biljett kostar.. =( *

Kommer fram 9.30 Springer ur stationen så gott det går

Tar en taxi så snabbt det bara går, han snirklade sig förbi det som gick så han var rätt så duktig.
Kommer fram 10.05 springer och kollar om vi fortfarande kan komma med…. Jajjemen!!! Vi hann!!! Skojja inte om det var en sten som föll från axlarna *även om man fortfarande hade en jobbig knut i magen som var svår att lösa upp*

Vi flyger och när vi kommer fram så tog vi en taxi till ett turistinformation som hjälpte oss med våran resa och så åkte vi samma dag som vi kom till Jaipur och där är vi nu!

Det blev en lång dag med mycket resande men vi kom äntligen fram. Gott!

Puss och kram för en snuskig tystnad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0